About Makcik

My photo
Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Tak kenal orang cakap saya sombong. Bila kenal orang cakap saya nie hardcore, kasar, easy going. Haha. Tak kenal maka tak cinta tau.. Love korang ! :)

Wednesday, 8 August 2012

Ice-Cream and Frozen Yogurt @ Yogo Goyo

Salam semua !!

Bulan puasa nie makcik suka sangat post entry tentang makan. Yela, siang tak boleh makan kan. Jadi, bila lalu depan kedai ke terdengar ke. CONFIRM terliur nak makan itu ini. Haha

Asal laa time tengah tak puasa tak lapar sesanggap nie ey?? 

Peliks jugak makcik dibuatnya..

Jadi, jom cuci mata lagi readersss ! !

waktu siang


 waktu malam

 stylo wallpaper kedai dia


decotion yang sempoi


nampak stylish sangat


gerbang ais-krim dia. ada 6 jenis perisa kat sini


bahan-bahan

rencah nak bagi lagi ummm~


Finally, makcik dan partner sorang lagi tambah rencah-ratus macam kat bawah. Kitaorang pergi lewat malam dah. Haha ! Dapat laa lepas ngidam kat ais-krim nie makcik tiap-tiap hari lalu depan kedai dia. 


cuba mana satu yang makcik punya ? !


notakaki :: gambo decoration kedai nie memang makcik copypaste from mr.google yee anak-anak. Ais-krim yang makcik makan tuh jer makcik snap sendiri. Al-maklum gelap sebab duduk makan diluar. =,=

2 comments:

  1. beep! salam..
    kenal tak?
    kawan lamaaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. peeps ! salam,,
      mesti laa kenal lagi !:)

      Delete

Terima Kasih Atas Sokongan Anda ! Semoga ALLAH Berkati Kalian Semua. Amin~